Дезинфектантите за бърза дезинфекция подсигуряват  поддържането на добра хигиена в пациентската среда по време на лечение. Всяко лечение произвежда потенциално замърсен аерозолен облак, който се задържа в продължение на минути и се разпространява на няколко метра от устата на пациента – върху околните повърхности и предмети, в рамките на 10 до 30 минути.

За тази цел  𝐃𝐔̈𝐑𝐑 𝐃𝐄𝐍𝐓𝐀𝐋 разработиха кърпички за бърза дезинфекция, които се характеризират с бърза ефективност, висока съвместимост на материалите и широка гама от приложения.

DÜRR DENTAL –  FD 350 GREEN  Дезинфекционни кърпи

Durr-Dental- FD 350 green

Durr-Dental- FD 350 green

Кърпите за дезинфекция FD 350 green са готови за употреба кърпи на алкохолна основа, без алдехиди и ароматизатори, за бърза дезинфекция на устойчиви на алкохол повърхности на инвазивни и неинвазивни медицински продукти в лекарски кабинети, лаборатории или клиники. FD 350 green се отличават с бързо действие и добра съвместимост на материалите, като всяка покрива голяма площ. Кърпите са произведени от екологосъобразни, естествени влакна, без пластмаса. Дезинфекцираните повърхности изсъхват бързо.

Спектър на действиеБактерицидно, туберкулоцидно, фунгицидно, ограничено вирусоцидно (вируси с обвивка, включително HBV, HCV, HIV и коронавируси).

Размер на кърпичката: 14 х 19 cм.             

Време на действие – 1 минута.

DÜRR DENTAL –  FD 350 – Кутия с дозатор с кърпи за бърза дезинфекция / 110 бр. в опаковка/, размери: 140 х 220 мм

 

DÜRR DENTAL - FD 350 - Кутия с дозатор с кърпи за бърза дезинфекция

DÜRR DENTAL – FD 350 – Кутия с дозатор с кърпи за бърза дезинфекция

3 различни аромата: класически, цветен, лимон.

Разгледайте и други наши предложения за дезифектанти на  марката DÜRR DENTAL, немско качество на достъпни цени:

ДЕЗИНФЕКТАНТИ ЗА ИНСТРУМЕНТАРИУМ

ДЕЗИФЕКТАНТИ ЗА ПОВЪРХНОСТИ

ДЕЗИНФЕКТАНТИ ЗА ПЛЮВАЛНИЦИ

ПОЧИСТВАЩИ И ПОДХРАНВАЩИ СРЕДСТВА ЗА РЪЦЕ