DÜRR DENTAL –  FD 322 Бързодействащ дезинфектант за повърхности

 

DÜRR DENTAL - FD 322 Бързодействащ дезинфектант за повърхности

DÜRR DENTAL – FD 322 Бързодействащ дезинфектант за повърхности

Дезинфектантът за повърхности FD 322 e безалдехиден разтвор за еднократна употреба за бърза дезинфекция на устойчиви на алкохол повърхности на инвазивни и неинвазивни медицински продукти (столове за лечение, накланящи се маси, табли за инструменти, защитни обвивки на интраорални филми, дръжки на операционни лампи и др.). Освен това FD 322 e подходящ и за полетата за управление на модулите за лечение или за машините за проявяване на XR рентгенови снимки.

Спектър на действие: бактерицидно , туберкулоцидно, фунгицидно, вирусоцидно (вируси с обвивка, вкл. HBV, HCV и HIV), както и вируси без обвивка като вируси Adeno, вируси Polyoma SV40, вируси Noro).

Списък на Асоциацията за приложна хигиена (VAN). Изпитан съгласно EN 13727, EN 13624, EN 14348, EN 14476, EN 16615.

Опаковка: 1л готов разтвор за употреба 

 

DÜRR DENTAL –  FD 366 sensitive Дезинфектант за чувствителни повърхности

 

fd_366_sensitive_wipes_box_beutel

Дезинфектантът за повърхности FD 366 sensitive e безалдехиден готов разтвор за употреба за бърза дезинфекция на чувствителни повърхности на инвазивни и неинвазивни медицински продукти като пластмаси и покрития от изкуствена кожа на модули за лечение, на акрилно стъкло, покривала за апаратура, накрайници на маркучи, плювалници и др. Освен това FD 366 sensitive e подходящ и за полетата за управление на модулите за лечение или за машините за проявяване на XR рентгенови снимки. FD 366 sensitive изсъхва бързо. Времето за въздействие е 1 минута.

Спектър на действие: бактерицидно , туберкулоцидно, левуроцидно, ограничено вирусоцидно (вируси с обвивка, вкл. HBV, HCV и HIV), както и Noro–вируси без обвивка.

Списък на Асоциацията за приложна хигиена (VAN). Изпитан съгласно EN 13727, EN 13624, EN 14348, EN 14476, EN 16615.

Опаковка: 1л готов разтвор за употреба 

 

Използвайте аналогично напоени с FD 366 sensitive кърпи за деликатни повърхности

FD 366 sensitive кърпи за деликатни повърхности.

FD 366 sensitive кърпи за деликатни повърхности

Дезинфектантът за повърхности FD 366 sensitive top wipes са готови за употреба кърпи, напоени с алкохол, но несъдържащи алдехиди, които се използват за бързо дезинфекциране на чувствителни повърхности на инвазивни и неинвазивни медицински продукти и инвентар в лекарския кабинет, лабораторията или клиниката.

FD 366 sensitive top wipes се отличават с бързо действие и добра поносимост към материалите. Дезинфекцираните повърхности изсъхват бързо.

Спектър на действие: бактерицидни, туберкулоцидни, дрождецидни,  ограничено вирусоцидни (вируси с обвивка, вкл. HBV, HCV и HIV), както и норовируси без обвивка.

FD 366 sensitive се съдържа в списъка на Немската асоциация за приложна хигиена (VAN). Активният разтвор е тестван съгласно насоките на DVV/RKI, EN 13727, EN 13624, EN 14348, EN 14476, EN 16615.

Размер на кърпичката: 175 х 250 мм.   Време на действие – 1 минута.

Опаковка: Пакет с 50 кърпички

Или кофа със 100 бр. кърпички, с размери 200 х 300 мм

 

FD 360 – Препарат за почистване и поддържане на винилови повърхности от фирма 𝐃𝐔̈𝐑𝐑 𝐃𝐄𝐍𝐓𝐀𝐋, Германия

 

FD 360 – Препарат за почистване и поддържане на винилови повърхности от фирма 𝐃𝐔̈𝐑𝐑 𝐃𝐄𝐍𝐓𝐀𝐋

FD 360 – Препарат за почистване и поддържане на винилови повърхности от фирма 𝐃𝐔̈𝐑𝐑 𝐃𝐄𝐍𝐓𝐀𝐋

Дезинфектантът за повърхности FD 360 почиства и поддържа всички тапицерии за столове от изкуствена кожа и допринася значително за запазване на качеството на пациентските столове и други тапицерии от изкуствена кожа. При едновременно използване на FD 360 и специалната гъба към комплекта се отстраняват бързо и в дълбочина на порите дори трудно отстраними замърсявания, петна и промени в цвета.

FD 360 поддържа и почиства интензивно и без остатък, с копринен блясък.

Състав: FD 360 действа на базата на смес от специални повърхностно-активни вещества, силиконови съединения и поддържащи компоненти, на основата на авокадово масло.

Указания: FD 360 може да се използва без проблем за всички повърхности от изкуствена кожа. При други кожени повърхности трябва да се провери устойчивостта на материала в някой скрит участък. Специалните гъби не трябва да се използват за кожа. При нужда може да се ползва ежедневно.

Опаковката включва 1 х 500 мл FD 360 ,една микрофибърна кърпа и 9 меджик гъбички.

 

Разгледайте и други наши предложения за дезифектанти на  марката DÜRR DENTAL, немско качество на достъпни цени:

ДЕЗИНФЕКТАНТИ ЗА ИНСТРУМЕНТАРИУМ

ДЕЗИНФЕКТАНТИ ЗА БЪРЗА ДЕЗИНФЕКЦИЯ 

ДЕЗИНФЕКТАНТИ ЗА ПЛЮВАЛНИЦИ

ПОЧИСТВАЩИ И ПОДХРАНВАЩИ СРЕДСТВА ЗА РЪЦЕ

ДЕЗИНФЕКТАНТИ ЗА АСПИРАЦИОННИ СИСТЕМИ