Г-н Мартин Дюрщайн/ Durrstein, CEO, Durr Dental, бе отличен с приза ‘’ Предприемач на 2021 година“

Г-н Мартин Дюрщайн/ Durrstein, CEO, Durr Dental, бе отличен с приза ‘’ Предприемач на 2021 година“, на церемония в Берлин на 4-ти ноември. Г-н Дюрщайн, който е 3-то поколение изпълнителен директор в Durr Dental e  победител в категорията „Семеен бизнес“. Също така той ще представлява в Германия  по време на гласуването в  конкурса „ Предприемач на годината  2022 г.“в Монако.

Това е изключително ценно признание за фирма Durr Dental, в годината, в която се честват 80 години от нейното създаване!

Тази година взехме в нашата клиника ситемата на Дюрдентал за рентгенови снимки с фосфорни плаки.

„Тази година взехме в нашата клиника ситемата на Дюрдентал за рентгенови снимки с фосфорни плаки. През последните години съм работил основно с RVG сензори, но исках да подобря качеството на секторните снимки заради голямото количество ендодонтски и пародонтални случаи в клиниката. Изключително лесно е да се работи с фосфорни плаки (ФП). Има три размера, които можеш да използваш в различни ситуации. Става изключително бързо поради факта, че имаме по два броя от всеки размер и не се налага да чакам да се отвори едната графия преди да направя другата. ФП са много по-тънки от сензорите, което създава много по-малко неудобство на пациентите и не убиват толкова много. Освен това няма кабел, който да стърчи от устата, да се разваля и т.н. И не на последно място – качеството на изображението е много добро. За ендодонтска работа и диагностика това е супер. Много съм доволен от взетото решение да си вземем ситемата на Дюрдентал.” – Д-р Росен Венелинов

ANAXE Dental Studio

 

Д- р Александър Иванов / „ ANAXE Dental Studio’’/гр. Панагюрище, също както много други свои колеги се довери на нашия професионализъм и коректност, като закупи дигитален панорамен апарат NewTom 2D GO, www.newtom.it!

NewTom GO е технологично нова концепция за апарат, предназначен за практики, изискващи лесен за употреба, иновативен и стабилен продукт, който гарантира най-добрите диагностични резултати. Това включва:

· Самоадаптивна фокусировка и филтри;

· Прецизно позициониране и бързо сканиране;

· ECO-PAN протокол и SafeBeamTM технология за намаляване времето на експонация и дозата;

· MultiPan технологията създава 5 различни изображения при единично сканиране, така че потребителят може да избере най-доброто според нуждите на изследваната комплексна морфология

· Образите се обработват с помощта на NewTom NNT софтуер, който осигурява прецизна информация за анатомията на пациента при различни клинични приложения и подпомага значително хирургичните процедури.

Нов продукт в портфолиото на фирма „ДеМаКом“ – Audax Ceph анализ софтуер
Инсталирахме първия в България Planmeca ProMax 3D Max и Planmeca ProFace/ 3D face photo !
Фирма "ДеМаКом" на страниците на списание "PlanForum"
Супермодерен Planmeca 3D Mid апарат бе официално открит в „Дентален център I – Бургас” ЕООД на 15.06.2012 г.
22.03.2012 г., Велико Търново се сдоби с последно поколение скенер за глава.
ИЗЛОЖЕНИЕ БУЛМЕДИКАБУЛДЕНТАЛ 2012Г.